• Bio zdravlje
    imunitet, snaga, vitalnost

Pitanja i odgovori

Zeleni sok od žita

Kako da znamo koji zeleni sok od žita je bezbedan za upotrebu i kvalitetan?

Neophodno je da njegovo pakovanje ima deklaraciju. Na deklaraciji moraju biti svi najvažniji podaci kao što su: proizvođač, institucija koja ga je ispitala i odobrila za promet, sastav, količina, rok trajanja, itd. Samo ovakav proizvod možemo smatrati bezbednim za upotrebu. Naš sok od žita jeste jedini originalni i visoko kvalitetni proizvod koji raspolaže sa svim adekvatnim deklaracijama, a proizveden je na Paliću pod strogo kontrolisanim uslovima firme "Zeleno zdravlje".

Da li je zaleđeni zeleni sok od žita drugačiji od onih u tečnom stanju ili prahu?

Proces uzgajanja i ceđenja klica je isti, međutim, samo u zaleđenom stanju se može sačuvati potpuni kvalitativni sastav soka. Onaj koji se prodaje u drugačijem stanju mora imati određenih dodataka i konzervanasa kako bi mogao da stoji. Već ta činjenica govori nam da to više nije bio-proizvod i da ne može biti jednako zdrav kao naš zaleđeni sok.

Da li mala deca smeju da koriste sok od mlade pšenice?

Ovaj proizvod je apsolutno prirodan i bezbedan. Deca starija od dve godine bez ikakvih problema mogu koristiti ovaj napitak. Doze naravno treba prilagoditi tom uzrastu. Pročitajte detaljnije kada se koristi sok od pšenice.

Na kojoj temperaturi se sok čuva?

Temperatura na kojoj se čuva treba da bude između 18 i 25 stepeni ispod nule, znači u dubokom zamrzavanju. I transport je potrebno obaviti u smrznutom stanju. Samo u tom stanju i na toj temperaturi sok neće izgubiti svoja dragocena svojstva.

Da li je sok od spelte isto što i zeleni sok od žita?

Posto ji više naziva, a jedan od njih je i taj. Spelta je vrsta pšenice koja se koristi za pravljenje ovog soka. Takođe se kao naziv koristi i sok od mlade pšenice ili sok od pšeničnih klica.

Kako se dozira upotreba zelenog soka od žita?

Način upotrebe zavisi od toga da li ovaj napitak koristite kao preventivu ili ga koristite za lečenje određenih oboljenja. Ukoliko želite da poravite svoj imuni sistem i da se bolje osećate, za više energije i radi preventive, potrebno je uzimati 1-2 kockice ledenog soka. Kod težih oboljenja treba konzumirati 3-6 kockica soka. Period upotrebe treba da bude u ciklusima od po 60 dana, između kojih je potrebno napraviti pauzu ili smanjiti dozu.

Koliko kockica leda ima u jednom prodajnom pakovanju?

Pakovanje je standardizovano i prilagođeno vašoj upotrebi. Pakovanje sadrži 36 zaleđenih kocki soka. Koliko će vam pakovanje vremenski trajati zavisi od težine bolesti i dnevne doze koju uzimate.

Koliko kockica leda ima u jednom prodajnom pakovanju?

Pakovanje je standardizovano i prilagođeno vašoj upotrebi. Pakovanje sadrži 36 zaleđenih kocki soka. Koliko će vam pakovanje vremenski trajati zavisi od težine bolesti i dnevne doze koju uzimate.

Kako se vrši dostava?

Dostava na teritoriji grada Beograda je besplatna za sledeće opštine: Novi Beograd, Zemun, Zvezdara, Palilula, Stari Grad, Savski Venac, Vračar, Rakovica.

Dostava za ostale gradove u Srbiji je moguća i organizuje se u dogovoru sa nama. Za dodatna pitanja u vezi dostave ili ugovaranje dostave koristite našu kontakt stranu.

Za sva dodatna pitanja i konsultacije možete nas kontaktirati na sledećoj stranici Konsultacije i prodaja

Developed by new web