• Bio zdravlje
  Palić, Javorska 3
  Dostava za Beograd i Novi Sad - 063 822 93 93
  063 822 93 93
  Beograd, Novi Sad
  061 575 36 99
  Nemet K. Klementina, Palić
  imunitet, snaga, vitalnost

Zeleni sok od žita + Ω3

Zeleni sok od žita + Omega 3

Hrana koja leči!

Zeleni sok od žita + Ω3 je kombinacija koja u potpunosti objedinjuje sva pozitivna dejstva soka od žita na naš organizam i sva blagotvorna dejstva Ω3 masnih kiselina.

U Zelenom soku od žita su vitamini, enzimi, minerali, mikroelementi i aminokiseline savršeno izbalansirani te ih ljudski organizam lako prepoznaje, a njegovi sastojci se sa lakoćom i u potrebnoj meri apsorbuju u krvotok gde ispoljavaju svoja pozitivna dejstva.

Ω3 KISELINE

Ω3 nezasićene masti deluju pozitivno na ljudski organizam, smanjuju nivo triglicerida u krvi, puls, krvni pritisak i zakrčenje vena. Reguliše holesterol u krvi i time smanjuje rizik od srčanih oboljenja, od životnog su značaja za metabolizam, utiču na rad ćelija, ugrađuju se u ćelijsku membranu, čine je elastičnom i tako potpomažu zdravo funkcionisanje svih organa.

Kod trudnica utiče na pravilan rast i razvoj ploda, smanjuje rizik od prevremenog porođaja.

omega 3

Kako se koristi

Da bi ste postigli što bolje rezultate pri korišćenju zelenog soka neophodno je da se pridržavate odredjenih pravila.

U zelenom soku nalazi se visok sadržaj enzima i belančevina koji se brzo razgrađuju pa ga nije moguće držati na sobnoj temperaturi već se mora čuvati zamrznut kako bi zadržao svoja lekovita svojstva.

Ovaj proizvod se obavezno koristi ujutro na prazan stomak, pre kafe, čaja, cigare itd. Čak ni voda se ne sme piti pre Zelenog soka od žita. Zamrznutu kockicu/kockice staviti u staklenu čašu i preliti sa 0,5 dl negazirane mineralne vode ili destilovane vode za piće. Upotreba vode sa gradskog vodovoda je zabranjena jer sadrži hlor. Uz stalno mešanje plastičnom kašikom zamrznuti sok će se odmrznuti za minutu, i potrebno ga je što pre popiti. Ukoliko je ovako pripremljen sok suviše hladan za vaše grlo jedini način da ga smlačite, ali samo do temperature da ga možete popiti je sledeći: potrebna vam je jedna posuda sa mlakom vodom, NE TOPLIJOM OD TEMPERATURE TELA, dakle maximalno 40 C°, u koju ćete smestiti staklenu čašu i uz neprestalno mešanje grejati. Povremeno probati i smlačiti samo do temperature da ga možete konzumirati i odmah sve popiti.

Ceo proces će vam oduzeti najviše dva minuta. Trideset minuta nakon odmrzavanja neiskorišten sok se ne sme upotrebiti. Nakon konzumiranja se ne sme ništa jesti, piti, pušiti, čak ni voda, od 1-3h, u zavisnosti od broja kockica zamrznutog Zelenog soka od žita, jer je toliko vremena potrebno da se korisne supstance apsorbuju u naš krvotok.


Nuspojave pri upotrebi soka

U prva 3-4 dana može se javiti razređena stolica, kao posledica čišćenja želudca i probavnog trakta od toksina.

Dodaci

Ne sadrži nikakve dodatke, konzervanse niti šećer.

Kada se koristi sok od žita

Sok od žita bogat je izvor vitamina, Ω3 masnih kiselina, minerala, belančevina, enzimima, aminokiselinama i svim ostalim supstancama potrebnim za normalno funkcionisanje organizma, ali i za lečenje raznih oboljenja, čak i onih najtežih.

Ovaj sok sadrži i hlorofil koji je direktan izvor kiseonika za naš krvotok čime se direktno utiče na ćelije raka jer one ne mogu opstati u prisustvu kiseonika, tako da ovaj sok može uticati na lečenje raličitih malignih oboljenja kao što su: rak debelog creva, rak pluća, rak prostate, rak materice, rak limfnih žlezda, rak koštane srži. Pored malignih oboljenja, ovaj sok utiče na lečenje bronhitisa, šećerne bolesti, upale zglobova, opadanja kose itd.

Kod lečenja hemoterapijom sok treba piti 60 dana pre i 60 dana posle hemoterapije jer za vreme same terapije sok neće imati isti efekat. Zeleni sok od žita ima blagotvorno dejstvo na bolesnike koje koriste hemoterapiju i teško je podnose.

Kod problema sa varenjem i tegoba u crevima, zeleni sok pomaže tako što reguliše balans korisnih bakterija i uništava štetne bakterije u crevima. Sa ovim sokom možete izvršiti detoksikaciju organizma, ali i regulisati svoju težinu i smršati na zdrav način.

Zeleni sok predstavlja dodatak ishrani pa ga mogu koristiti i zdrave osobe kako bi sačuvale zdravlje, imunitet i poboljšale stanje organizma. Sve korisne supstance u ovom soku ojačaće vaš organizam i dovesti na normalu nivo vitamina, belančevina i enzima i popraviti vašu krvnu sliku.

Sve to će uticati da se osećate bolje i budete puni životne energije.

Ko ne može da koristi zamrznuti zeleni sok od žita + Ω3

Bolesnici čiji je imuni sistem preaktivan treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Osobe osetljive na žito.

Nije preporučljivo za decu mlađu od tri godine.

Sastav zelenog soka od žita + Ω3

Zeleni sok od žita Ω3 sadrži veoma bitne materije koje su jako važne za normalno funkcionisanje našeg organizma. Zbog svog sastava ovaj sok pomaže u sprečavanju i u lečenju mnogih bolesti, a ispod navodimo najbitnije sastojke:

 • Vitamini A, C, E i K
 • Minerali
 • Enzimi ( preko sto )
 • Antioksidansi
 • Mikroelementi
 • Ω3 Kiseline
 • Hlorofil

Čuvanje i skladištenje

Sok se nalazi u smrznutom stanju kako bi zadržao sve korisne sastojke. Čuva se u zamrzivaču na -18C. Ukoliko se kockica odmrzne ne sme se ponovo zamrzavati.

simbol žita

Preuzimanje se vrši sa ručnim frižiderom.

063 822 9393
061 575 36 99
Developed by new web